SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borås Konståkningsklubb
Fotboll
Information om avgifter i vår klubb

 

Grupp                                                                                                                       Terminsavgift (kr)

 

Tävlingsgrupper:

Nivå 13-15  16-17  18-19   6000:-
Nivå 10  11-12   5000:-
Nivå 3-4  6-7  8-9   4500:-
Nivå 1 - 2   4000:-

                          

Konståkningsskola:                           

K1-K2   3250:-
K4-K5   2750:-
K7-K8   2000:-
Turkos grupp Max 2 träningsdagar 3000:-

 

Skridskoskolan:

Skridskoskolan 2 2 pass per vecka 1500:-
Skridskoskolan 1 1 pass per vecka 1000:-

 

 

Utöver timmarna ovan finns det ”alla som kan”-tider för T2 och uppåt. Se schemat.

BKK har en lång issäsong med ca 19 veckor per termin

 

Medlemsavgift: 50kr/år

 

Terminsavgiften delas upp i två omgångar per termin om avgiften är högre än 3 250kr. Byter man grupp under terminen faktureras ett tillägg för mellanskillnaden på terminsavgiften. Fakturorna skickas ut via mail, därför är det viktigt att ange rätt mail till föreningen.

 

Försäljningsaktiviteter

Klubben har försäljningsaktiviteter 2-3ggr per år vilket det är obligatoriskt att delta i. De som inte kan eller vill sälja faktureras istället motsvarande summa som minimiförsäljningen genererar. Försäljningsaktiviteter är ett sätt att utveckla verksamheten för alla barn och ungdomar i klubben. Det är också ett sätt att bibehålla låga avgifter och bygga upp en trygg ekonomi då vi som förening är arbetsgivare åt ett flertal högutbildade konståkningstränare.

 

Skåp

Skåp finns att hyra i skrubben för 250kr per termin.

 

Evenemang

Vi arrangerar både shower och tävlingar på hemmaplan. Alla shower och tävlingar är beroende av ideella krafter vilket innebär att vi behöver hjälp från föräldrar för att arrangemangen ska bli så bra som möjligt. Vi gör detta för våra barn och ungdomar!

 

För de som är tävlingsåkare och/eller vill börja testa och bli tävlingsåkare tillkommer det det vissa kostnader:

 

Obligatorisk licens för alla som deltar i test och/eller tävling: 350 kr/säsong, observera att det är krav från RF och Svenska konståkningsförbundet. Giltig 1 september till 31 augusti.

 

Avgift test: 200 kr/test, resttest: 100 kr

 

Anmälningsavgift för tävling är beroende på klass och tävling enligt beslut från SKF och betalas av åkaren. Åkare betalar även resor och boende oavsett var tävlingen ligger geografiskt.

 

Vid ytterligare frågor eller funderingar, maila:

kansli.boraskk@gmail.com

 
Samarbetspartners
Instagram
Bli medlem i BKK