SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borås Konståkningsklubb
Fotboll
Schema
2023-09-22 10:46

Här hittar ni det preliminära schemat i en övergångsperiod, det är Google-schemat som ni hittar nedan som gäller nu i en övergångsperiod tills SportAdmin är helt infört.

Gå inte efter kalendern i SportAdmin just nu under de första veckorna.
Schemat 

Klubbkläder
2023-09-22 10:40
Ni har väl inte missat att beställa BKKs klubbkläder?

Ni beställer HÄR

Tränarkurs
2023-09-03 17:41

 

I helgen har det varit tränarkurs steg 2A från lördag till söndag med deltagare från Varberg, Kungälv, Linköping, Rosenlund samt Borås.
Detta är ett fantastiskt tillfälle för våra åkare i BKK att få lite extra träning med nästan en tränare på isen per barn.
Vår huvudtränare Ann-Marie är utbildad tränare till Steg 4 med över 25 års erfarenhet som tränare och även Teknisk Specialist. Hon har tävlat på internationell elitnivå. Bl.a. nordisk och svensk mästarinna, deltagit i EM och VM samt representerat Sverige som landslagsåkare i 12 år.

Ann-Marie verkar aktivt som kursföreläsare och utbildar nya konståkningstränare.

Föreläsning: Coachande Konståkningsförälder
2023-08-25 12:55

Svenska Konståkningsförbundet bjuder in till en kostnadsfri digital föreläsning som vänder sig till föräldrar:

 

DU är den viktigaste personen i ditt barns liv!

 

Om du har världens bästa barn tycker du säkert att de också är värda världens bästa förälder.

 

Att det heter ”Föräldraskap” antyder att det är något som skapas. Det finns alltid nytt att

lära, ta till sig och testa.

 

Föreläsningen tar sitt avstamp i såväl forskning som erfarenheter och coachingmetoder. Det handlar inte om pekpinnar eller påvisa brister och fel utan fokuset för denna föreläsning är att väcka tankar och inspirera till ett ännu bättre föräldraskap.

 

Nu är Föreningslicensen i hamn för BKK!
2023-08-25 12:19
 
Den nya Föreningslicensen är precis som den nya Tävlingslicensen en del i Svenska Konståkningsförbundets Strategi 2026 och syftar till att bygga upp en kunskapsbank ute hos föreningarna.
Det har varit ett digert jobb för styrelsen som har pågått under Augusti och samtliga i styrelsen har varit involverade för att lösa detta på bästa sätt och sprida kunskapen över många personer.
Förhoppningsvis har det också gett oss en god grund för att kunna svara på och tackla alla typer av frågor och uppkommer i vår klubb så att vi tilllsammans med alla tränare, åkare och föräldrar kan fortsätta att bygga en klubb för alla!
Vi kommer berätta mer om Svenska Konståkningsförbundets Strategi 2026, det nya licenssystemet samt det nya test- & tävlingssystemet som implementeras löpande from höst 2023 på kommande Föräldramöte. Datum kommer inom kort!
Kontakta oss
Nyheter från våra grupper
Tävlingar, 10/08 15:44 
Tävlingsgrupper, 10/08 14:42 
Skridskoskolan, 08/08 20:19 
 
Samarbetspartners
Instagram
Bli medlem i BKK