preloader

Restriktioner i Ishallen

Ishallen är nu öppen för barn och ungdomar födda 2002 eller senare.

Allt enligt rådande rekommendationer från Regering, Folkhälsomyndigheten, smittskyddet i vår Region, samt kommunens beslut kring verksamheten och smittsäker träning i och vid deras anläggningar.

Omklädningsrummen är stängda och inga föräldrar tillåts i Ishallen!

 

För konståkningsgrupper gäller följande:

Ingång sker via våning 2, vid BKKs kansli, ned för trappan vidare in till curlinghallen.

Omklädningsrummen är stängda och konståkningen hänvisas till ett flöde genom curlinghallen ( för knytning av skridskor ) och för att undvika möten i trånga utrymmen. Kommunen vill ha ett flöde som går i endast en riktning i ishallen.

De som ska ut på isen B-hall, använder dörr närmast ismaskinen/maskinrummet. Efter avslutad isträning används dörren in i curlingen längst bort i curlinghallen närmast klockan.

De som kan ta hem sina skridskor mellan ispass uppmanas göra det, för att undvika att många träffas i den smala korridoren till förråden.

Utgång ur ishallen sker genom plåtdörren mot Lundbyhallen, ut genom grinden på ishallens baksida.

Föräldrar till mindre barn uppmanas knyta skridskor hemma, i bilen eller på bänk utanför ishallen. Samt om möjligt lämna och hämta barnet utanför arenan. Gul grupp och uppåt bör kunna knyta sina skridskor på egen hand!

 

För Skridskoskolan gäller följande:

Inga föräldrar tillåts i ishallen. 

Därför knyter man skridskorna hemma, i bilen eller utanför ishallen. 

Sen går barnen in med skridskorna på (och väl sittande skydd på skenorna) genom en grå plåtdörr på vänster sida av ishallen från vägen sett. 

Där finns det även en bänk utanför som man vid behov kan knyta om skridskorna på och där föräldrar kan vänta. 

Om barnen behöver hjälp med något så är det bra att föräldrarna finns kvar nära utanför ishallen. 

Efter passet slut skickar vi ut barnen i samma dörr de kom in och våra ” HJÄLP-ledare – VÄRDAR med BKK västar ” följer upp att alla barn hittar sina föräldrar. 

Ni som har yngre barn som kanske behöver paus mitt i passet eller tröst, uppmanas hålla sig extra nära dörren, för att kunna ta hand om Ert barn inför att de kan slussas tillbaka ut på isen igen, efter tröst, check att ni är nära, skridsko-knytning eller liknande.

BKKs ledare knyter inga skridskor, pga pandemin där vi all uppmanas hålla rätt avstånd!

Vi kommer ha några personer vid dörren som kommer hjälpa barnen hitta in och ut.