Hoppa till sidans innehåll

Skridskoskolan


Oavsett vilken skridskosport man vill börja i är det viktigt att man lär sig grunderna i skridskoåkning först. I vår skridskoskola fokuserar vi på att lära ut skridskoteknik på ett lekfullt och pedagogiskt sätt, med hög tränartäthet så alla barn blir sedda. Därför är det en bra utgångspunkt att börja träna hos oss på skridskoskolan, innan man går vidare och väljer vilken skridskosport som man skall satsa på.

Skridskoskolan startar vecka 38 2018. Onsdagar från 19 september 18.10-19.00, samt söndagar från 23 september 11.10-12.00.

Vårterminen 2018 har vi haft kö i såväl Skridskoskolan som Konståkningsgrupp för nybörjare. Anmäl dig därför i god tid innan, om ni vill vara säkra på att få plats!

1. Anmälan: www.skridskoskolan.se   

2. Efter anmälan har ni automatiskt fått en plats och kan komma, tills vi meddelar här på hemsidan att det åter är fullt och bildats kö!    

3. Välj en eller två ggr/vecka.

4. Ni som önskar börja i konståkningsgrupp anmäl instresse via:This is a mailto link

Uppdaterad: 12 JUL 2018 13:50
Skribent: Malin o Ann-Marie

Tävlingskalender

Samarbetspartner:

 

Logo_LH_tryck

 

 Referensförening för projekt:

Jamlik_ishall_logo_epost

 

 

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

 

 

Sponsrat av:

Sponsorhuset

SponsorHuset är en webbsida som samlar mängder av företag som vill stödja svenskt föreningsliv ekonomiskt. När medlemmar, föräldrar eller supportrar beställer varor eller tjänster av dessa företag kommer ett sponsorbidrag att tillfalla Borås KK. Välkommen att besöka er shoppinggalleria på nätet.

 

 

 

Postadress:
Borås KK - Konståkning
Armbågavägen 6
50630 Borås

Kontakt:
Tel: 0762-184612
E-post: This is a mailto link

Se all info