Hoppa till sidans innehåll

Begagnade Skridskor


Det är dyrt att köpa skridskor av bra kvalité. Eftersom barnens fötter växer fort så är det kanske frestande att köpa för stora skridskor som sedan räcker ett tag. Men detta kan innebära att barnet också får svårare att lära sig att åka. Ett bra alternativ för att hålla kostnaderna nere är att i stället köpa begagnade skridskor. Inköpspriset är betydligt lägre än för nya och man får tillbaka en stor del av summan när man ev. säljer dem igen.

De märken som finns har vissa olikheter i modellerna. Därför kan åkningen, under en kortare tid, påverkas negativt om man byter från ett märke till ett annat. När du köper begagnade skridskor så rådfråga först hos tränarna. Det kan finnas något fel på skon eller skenan som gör den olämplig.

Begagnade skridskor finns ofta utannonserade på olika klubbars hemsidor. Det har också kommit en ny hemsida, www.skridskor.eu, där du kan hitta begagnade skridskor.

Om man tänker köpa begagnade skridskor är det viktigt att kolla att skridskon är stabil. Den får absolut inte vara ”knäckt”. Med ”knäckt” menas att skridskon har ett långt väck i vristen av kängan, som går innåt. Är du osäker kan du be din tränare om hjälp.

Uppdaterad: 15 AUG 2010 14:39 Skribent: Katarina Falk

Tävlingskalender

uppförandekod

Samarbetspartner:

 

Logo_LH_tryck

 

 Referensförening för projekt:

Jamlik_ishall_logo_epost

 

 

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

 

 

Sponsrat av:

Sponsorhuset

SponsorHuset är en webbsida som samlar mängder av företag som vill stödja svenskt föreningsliv ekonomiskt. När medlemmar, föräldrar eller supportrar beställer varor eller tjänster av dessa företag kommer ett sponsorbidrag att tillfalla Borås KK. Välkommen att besöka er shoppinggalleria på nätet.

 

 

 

Postadress:
Borås KK - Konståkning
Armbågavägen 6
50630 Borås

Kontakt:
Tel: 0762184612
E-post: This is a mailto link

Se all info