Borås Konståkningsklubb

BKK har lite över 100 åkare i olika träningsgrupper exklusive åkarna i skridskoskolan. Några av åkarna har representerat klubben på DM och på Götalandsmästerskapen samt i rikstäckande ungdomsläger.

Borås Konståkningsklubb är en ideell förening som bygger på föräldrars och medlemmars engagemang. Allt arbete inom klubben bedrivs utan någon form av ersättning med undantag av tränarna som får lön för sitt arbete.

Alla insatser av föräldrar och medlemmar i form av styrelsearbete och andra aktiviteter i samband med tävlingar, skridskoskola, sammandrag, shower, lotteriförsäljning, gruppförälder etc. är viktiga för att för att klubbens verksamhet ska fungera på ett bra sätt.

En mycket viktig del i vår verksamhet är att vi både satsar på bredd och elit. Ambitionen är att skapa förutsättningar för att alla som vill och kan ska få delta och utvecklas i vår förening.

Känner du någon som vill prova på eller redan har åkt konståkning är du välkommen att kontakta oss i styrelsen, så ska vi slussa er vidare till rätt kontaktpersoner. Kontaktuppgifter hittar ni under Styrelsen.

Uppdaterad: 2014-08-19 10:27

loggafärg fINAL

Referensförening för projekt:

Jamlik_ishall_logo_epost

MP_Skating_logo

Klubbrabatt 15% på Skridskor & Skenor

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

Sponsrat av:

Sponsorhuset

SponsorHuset är en webbsida som samlar mängder av företag som vill stödja svenskt föreningsliv ekonomiskt. När medlemmar, föräldrar eller supportrar beställer varor eller tjänster av dessa företag kommer ett sponsorbidrag att tillfalla Borås KK. Välkommen att besöka er shoppinggalleria på nätet.

Postadress:
Borås KK - Konståkning